2014/07/08

Eldobott erkölcsök

Fandom: Hetalia 
Tartalom: Egy mondhatni korhatáros fanfiction. Mert ilyet is kell írni éshát ez az első és a headcanonom szerint létezik egy S&M RusAme. 
Páros: RusAme 
Egyebek: Haza értem, hahó. Nekiállok ma este befejezni pár dolgot. 
A fici egy nagyon hosszú szerepen alapul, amit kedves D.L.L-el találtunk ki egy novemberi(?) talán szemptemberi  éjjelen, hogy valami miatt maradhassunk a facebookon és lefoglaljuk magunkat kémia órákon. Egyébként ehhez nincs normális kép. Ha mégis találsz, szólj.

Egyszerű volt kijelenteni a dolgokat. Megtárgyalni, hogy az egyiknek szüksége van arra, hogy fájdalmat okozhasson, míg a másik vágyakozva sóhajtott egy ilyen lehetőségért. Aztán a hogyan-továbbra került a sor és megbeszélték, egyenesen kimondták, amit gondoltak. Semmi érzelem. Szóba sem jöhet és végtére is egyikük sem gondolt ilyesmire a legelején. Csak a bódulat, őrületbe rántó sóhajai és az utánuk maradt, véresre festett lepedő. 
Pont, mint a zászlójuk és a kezeik, olyan vörösre festették, minden együtt töltött éjjellel. 
Amerika bőre aranylott, ahogy a Nap fénye rásiklott és ő sosem bírta ki, hogy inkább azzal foglalkozzon, hogy megfigyelje minden apró rezdülését, miközben tehetetlen és alázkodó. Mert ha ketten voltak és fájdalmat akartak, végtelenbe vesző, bódító fájdalmat mindent képesek voltak feláldozni érte.
Ivan erősen, tépte, cibálta a fiatal, sértetlen bőrét és belemélyesztette a fogait, egész addig szívta míg a vére ki nem serkent, megfestve ezzel a büszkeségüket. Eldobták az erkölcsöket - jobban mondva azt, ami még az évek során megmaradt - , eldobtak mindent és mindent magukkal rántottak. A háborúkat, a gyűlöletet és a légüres térbe dobták, megszabadultak az éveken át tartó haragtól pár együtt töltött éjszaka után, de ezt kénytelenek voltak beismerni. Nem akarták maguknak, sem a világnak, hogy a végén már nem csak a fájdalmat akarták és nem csak kihasználták a másikat. Egyre forróbbak lettek a csókok, egyre hidegebb az ágyuk a másik nélkül és egyre értelmetlenebbnek tűnt az a megannyi lassú perc a másik nélkül. Igazából maguk sem akarták, hisz elvégre ki akarna beleszeretni az ellenségbe? Vagy valaki beletud egyáltalán? Úgy látszik igen. Meghökkentő tény, mit tesz az emberrel a kéj, vagy mibe hajszol. Őrületbe. Egészen addig, amíg szép lassan tönkre nem teszed magad, vagy a másikat és a végén már csak eldobnál magadtól mindent, hogy megszabadulj tőle, de nem teheted. Nagyobb az akaratodnál.

7 megjegyzés:

  1. Az s&m és rusame kéz a kézben járnak- FACT. (értsd: ugyancsak szerepel a kis headcanon polcomon ez a headcanon :3). És persze tökéletes kis fic, bár túl rövid. DE még ennek ellenére is megjelent lelki szemeim előtt az a talán-nem-is-annyira-hosszadalmas folyamat és asdtghahfh *-* Várom a következő RusAme ficet ^3^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igen, valahogy mégiscsak az ő stílusuk, ha belegondol az ember. Köszönöm szépségesen. ouo Igen, azt én is. *bátortalanul pillog a WordPadra*

      Törlés
  2. (Szerintem október volt, de igazából lényegtelen xD)
    És valóban lehetne hosszabb, bár nem kell mindent kiteregetni.. :P Pf mi lenne abból? xD De azért remélem még írsz ez alapján sokat :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát. Nem hiszem. Írhatnál te. *meresztgeti a bambuszt rád*

      Törlés
  3. Én ezt annyira tisztelem.
    1. OTP.
    2. S&M.
    3. Angst.
    4. Egyszerűen a szavak mögött érzem az aláírásod, annyira egyedien jól és megmagyarázhatatlanul tökéletesen fogalmazol. (Meg a helyesírási hibák, amik szemet szúrnak... xd Lektorálni akarok. *Grammar Nazi.*)
    5. Azt hiszem, ennyi.
    6. Ja, meg még annyi: akkor látszik, hogy mi fogott meg - hogy mi adott ihletet; ez alapján írtam én is, so igen, megfogott. C: (És igen, reklámozom magam, heh.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. OTP-d , mert ők azok.
      2. S&M, mert ők azok.
      3. Angst, mert fura, hogy mindig csak boldog itt minden.
      4. JÉZUSOM. E-Erre nem is tudom mit mondhatnék>///> (Én lennél a legboldogabb, ha lektorálnál nekem.)
      Mindenki tessék rámenni a lányka nevére és megnézni a blogját, mert meg kelll néznetek miket ír. *u*

      Törlés
    2. ((Egy valamit észrevettem, csak elfelejtettem szólni, vagy nem tudom. Szóval itt nem "kénytelenek voltak beismerni", mert nem volt más választásuk; hanem "képtelenek voltak beismerni", mert nem akarták. Csak ennyi. ouo
      Még mindig imádom. <3 ))

      Törlés